Vuosikokous maanantaina 11.4.2022 klo 18

Yhdistyksen vuosikokous pidetään Oravanpesällä Seurasaaressa maanantaina 11.4. klo 18:00. Kahvitarjoilu. Tervetuloa suunnittelemaan toimintaa vuodelle 2022. (Oravanpesä on punainen huoltorakennus noin 300 m sillalta ja oikealle ylös).

Seurasaaren pääsiäiskokko rakennetaan keskiviikkona 13.4. klo 16 alkaen yhdessä Helsingin keskipohjalaisten kanssa. Tervetuloa talkoisiin! Kahvitarjoilu. Kokko roihuaa lankalauantaina 16.4. klo 18:30.

Leppälän murun kasvukausi on alkamassa ja kesän 2022 teemana on omavaraisuus. Yhdistys järjestää mahdollisesti kurssituksen omavaraisuudesta kiinnostuneille. Jos haluat mukaan Leppälän murun talkoorinkiin, ilmoittaudu seurasaarenystavatry@gmail.com

Kesällä 2022 osallistumme yhteispohjoismaiseen pellavanviljelyä elvyttävään hankkeeseen. Kasvatamme Leppälän murulla jo aiemmin kasvaneen Martta-pellavalajikkeen lisäksi Lohjansaaren pellavaa.

Seurasaaren ulkomuseo järjestää sunnuntaina 5.6. klo 11–16 Taimimarkkinat, missä myydään siemeniä, taimia ja kukkia. Markkinoille voi tulla esittelemään ja myymään omia tuotteita. Lisätietoja seurasaari@kansallismuseo.fi

Ystävien kesäretki järjestetään kesäkuussa 2022. Retkestä tulee tarkempaa tietoa vuosikokouksen jälkeen.

Seurasaaren saunahanke on herättänyt vilkasta keskustelua. Ystäväyhdistys on kannattanut saunan rakentamista. Helsingin kaupunkiympäristölautakunta päätti 1.3.2022 kokouksessaan, että se esittää kaupunginhallituksen elinkeinojaostolle Seurasaaren saunapaikan varaamista Seurasaaren kesäravintolaa pyörittävälle KF Restaurants Oy:lle. Päätösasiakirjoihin ja saunan sijoittumiseen voi tutustua tarkemmin täällä.

Yhdistys on joutunut muuttamaan toimitilaansa pienempään johtuen korona-ajan talouskurimuksesta. Yhteistyössä kaupungin kanssa vuokrasimme pienen varastokopin, missä pidämme yhdistyksen arkistoa, tarpeistoa ja kokoustilaa.

Seurasaaressa on kauniit kevättalven retkeilykelit. Juhlakentän kioski ja Cafe Mieritz ovat avoinna viikonloppuisin ja arkipyhäisin (kioski klo 11-16 ja kahvila 12-17). Grillipaikalla voi paistaa makkaraa.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: