Yhdistyksen kuulumisia. Kranssitalkoot 4.12.2021 ja Joulupolun koristelu 8.12.2021.


Joulupolku
Seurasaaren Joulupolku järjestetään toistamiseen omatoimipolkuna, jonka varrelta löytyy mm. koristeita, tonttuja, pipareita, kaulahuiveja ja monenlaista muuta. Joulupolun Facebook-ryhmässä julkaistaan videoita:https://www.facebook.com/joulupolku ja lisätietoa löydät myös nettisivuilta https://www.joulupolku.fi/

Kranssi- ja koristelutalkoot
Seurasaaren ystävät ovat mukana toteuttamassa Joulupolkua ja luvassa on kahdet talkoot koronarajoituksin.

Lauantaina 4.12. klo 09:00 kranssitalkoot kaupunginpuutarhalla Olympiastadionin takana. Tilaan otetaan rajoitetusti väkeä vain koronapassin kera, vanhuksia paikalla.
Ilmoittaudu 3.12. perjantaihin mennessä Esalle esa.kukkola99 [miukumauku] gmail.com

Keskiviikkona 8.12. klo 10:00 koristellaan Seurasaari. Aloitetaan kranssien ja köynnösten kiinnittämisellä sillalla, mistä jatketaan saareen.


Yhdistyksen kuulumisia
Yhdistyksen taloustilanne on koronan ja jäsenmaksutulojen vähentymisen takia heikko ja joudumme luopumaan Oravanpesän tupakeittiöstä Seurasaaressa. Yhdistyksen hallituksen seuraava kokous on helmikuussa 2022 ja vuosikokous maaliskuussa 2022. Kesäkuussa 2022 on luvassa museoretki Karkkilaan. Kesällä jatketaan Leppälän perinnekasvipalstan viljelyä. 

Yhdistys täyttää 20-vuotta, toukokuussa juhlitaan! 
Seurasaaren ystävät ry. perustettiin 8.11.2001, joten keväällä on aika juhlia 20-vuotissynttäreitä. Järjestämme 20-v. juhlat Seurasaaren Kruunussa toukokuussa 2022. Ohjelmassa on puheita, musiikkia ja museokierros.

Tervetuloa Joulupolulle.

Miika, puheenjohtaja

Kommentointi on suljettu.

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: